AP NEWS
ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

De volgende generatie premium robotstofzuigers van Neato - de Neato D10, D9 en D8 - Introductie op IFA 2020

September 4, 2020 GMT
1 of 2
Neato Robotics introduces new, premium additions to its lineup of intelligent robot vacuums at IFA Berlin 2020. (Photo: Business Wire)
1 of 2
Neato Robotics introduces new, premium additions to its lineup of intelligent robot vacuums at IFA Berlin 2020. (Photo: Business Wire)

Berlijn, Duitsland--(BUSINESS WIRE)--sep 4, 2020--

Neato Robotics, een toonaangevende leverancier van intelligente robotstofzuigers voor thuisgebruik, heeft vandaag de introductie bekend gemaakt van de nieuwste modellen voor de premium reeks (de Neato D10, D9, en D8) op de IFA Berlin 2020. Neato robotstofzuigers zijn de ultieme partner voor het reinigen met de beste technologie, eenvoudige instelling en duurzame hardware.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200904005043/nl/

ADVERTISEMENT

Neato Robotics introduces new, premium additions to its lineup of intelligent robot vacuums at IFA Berlin 2020. (Photo: Business Wire)

“We hebben 15 jaar ervaring van Neato in deze branche gecombineerd met feedback van de klant en de nieuwste innovaties in robotica en AI-technologie en kunnen niet wachten deze prachtige nieuwe producten (onze beste ooit) aan de wereld te laten zien. Het ontwerp en de technologie van de nieuwste reeks intelligente robotstofzuigers van Neato zijn uniek met een premium gebruikerservaring en een nieuwe MyNeato-app, wat onze commitment aangeeft om het dagelijks leven eenvoudiger te maken via robotica,” zegt Thomas Nedder, CEO van Neato.

De nieuwe robotstofzuigers van Neato hebben de beste bouwkwaliteit en gebruikerservaring, terwijl het eerste D-vormige ontwerp in de branche goed wordt benut. Met een Neato kunnen nu nog beter hoeken en randen voor een completere reiniging worden bereikt met behulp van de breedste borstel en grootste stofopvangbak op de markt. Met een True HEPA-filter (het eerste in de branche) verwijdert de Neato D10 tot wel 99,97% allergenen en deeltjes, zoals stof en huidschilfers zo klein als 0,3 micron. Het instellen van een Neato is nog nooit zo eenvoudig geweest met een Bluetooth-verbinding naar Wi-Fi en een gestroomlijnd proces in zes stappen in onze nieuwste MyNeato-app (de kortste instelprocedure in de branche), zodat meteen kan worden begonnen met reinigen.

Neato D10

Met een gebruikstijd van maximaal 150 minuten, een True HEPA-filter voor het verwijderen van tot wel 99,97% allergenen zo klein als 0,3 micron en de nieuwste LaserSmart TM LIDAR-gebaseerde technologie, levert de Neato D10 ultra hoge prestaties voor de ultieme reiniging.

ADVERTISEMENT

Neato D9

De Neato D9 knapt al het vuile werk voor u op. Met een ultra-performant HEPA-filter dat 99,5% stof en allergenen verwijdert, een gebruikstijd van maximaal 120 minuten en de kenmerkende LaserSmart TM technologie van Neato, reinigt de stofzuiger wanneer en waar u maar wilt, zelfs in het donker.

Neato D8

De Neato D8 beschikt over de kenmerkende kwaliteit en technologie (de eerste in de branche) die u verwacht van Neato (zoals de grootste stofopvangbak, extra brede borstel en de nieuwste LaserSmart TM technologie) gekoppeld aan een betere gebruikerservaring, een gebruikstijd van maximaal 90 minuten en verbeterde reinigingseffectiviteit.

De nieuwe productreeks komt beschikbaar in de herfst van 2020 bij deelnemende winkels in Noord-Amerika, Europa en Japan en in de V.S. op NeatoRobotics.com.

Over Neato

Neato Robotics ontwerpt intelligente robotstofzuigers voor thuisgebruik om het leven van mensen te verbeteren en echte problemen op te lossen. Neato zet zich in om een gepersonaliseerde reinigingservaring te ontwikkelen, met als garantie dat robotstofzuigers zich ontwikkelen met en aanpassen aan de klant. Neato stimuleert innovatie met intelligente LaserSmart TM LIDAR-gebaseerde navigatie, mapping, slimme thuisconnectiviteit en superieure reinigingstechnologieën. Ga voor meer informatie naar www.neatorobotics.com.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20200904005043/nl/

CONTACT: Kriselle Laran

Head of Global Communications, Neato

press@neatorobotics.com

 

Alex Stephan

Vice President, Zeno Group

alex.stephan@zenogroup.com

KEYWORD: UNITED STATES JAPAN NORTH AMERICA ASIA PACIFIC EUROPE GERMANY

INDUSTRY KEYWORD: TECHNOLOGY RETAIL HOME GOODS CONSUMER ELECTRONICS

SOURCE: Neato Robotics

Copyright Business Wire 2020.

PUB: 09/04/2020 07:30 AM/DISC: 09/04/2020 07:30 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20200904005043/nl

ADVERTISEMENT