AP NEWS
ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

Zynga lanceert moderne Match-3 mobiele game Puzzle Combat

April 8, 2021 GMT
Zynga Launches Modern Match-3 Mobile Game Puzzle Combat (Graphic: Business Wire)
Zynga Launches Modern Match-3 Mobile Game Puzzle Combat (Graphic: Business Wire)

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--apr 8, 2021--

Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, kondigde vandaag de wereldwijde lancering aan van Puzzle Combat, een nieuwe mobiel Match-3 actie rollenspelgame (RPG) waarin spelers helden rekruteren, bases bouwen en strijden in player-vs-player (PvP)-gevechten in een omgeving met een zombiethema. Puzzle Combat is ontwikkeld door het in Helsinki gevestigde Small Giant Games, een dochteronderneming van Zynga Inc. en de studio achter het populaire spel Empires & Puzzles ​.

ADVERTISEMENT

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210408005020/nl/

Zynga Launches Modern Match-3 Mobile Game Puzzle Combat (Graphic: Business Wire)

In Puzzle Combat dompelen spelers zich onder in de strijd tegen vijanden van het gevaarlijke Dread Army met power-ups door unieke matchcombinaties te creëren. Spelers rekruteren spionnen, medici, sloopexperts en meer, die elk unieke speciale aanvallen meebrengen in de strijd, om aan hun zijde te vechten. Spelers ontwerpen ook ondoordringbare bases door gebouwen zoals gieterijen, werkplaatsen, trainingsscholen en wijken te bouwen en te upgraden.

“​ Puzzle Combat geeft spelers de kick om het ultieme team van helden aan te voeren, en dat allemaal met het vertrouwde plezier van een match-3-ervaring”, zei Jose Saarniniemi, Managing Director van Small Giant Games. “Door de belangrijkste elementen van Empires & Puzzels met een nieuw, modern game-ontwerp met gevechtsthema te combineren, dompelt Puzzle Combat spelers onder in een dynamische virtuele wereld boordevol actie vol zombies. Na de release van vandaag verwachten we dat Puzzle Combat e en community van betrokken gamers opbouwt met extra thema’s en verbeterde functies die zijn ontworpen om spelers over de hele wereld aan te trekken.”

ADVERTISEMENT

Puzzle Combat matcht spelers in PvP-gevechten met andere spelers over de hele wereld. Om dominantie in het gevecht te bereiken, roepen spelers honderden geïndividualiseerde krachtige helden op, elk met unieke vaardigheden, en verzamelen ze verschillende wapens om te upgraden en te gebruiken in het veld. Naarmate spelers vorderen, kunnen ze zich ook aansluiten bij allianties om de beste tactieken te delen en te strijden in uitdagende teamevenementen om hun helden te promoten, samen vooruit te komen en de ultieme strijdmacht te vormen.

De belangrijke hoogtepunten zijn onder andere:

  • Meer dan 200 unieke helden die spelers kunnen verzamelen en upgraden.
  • Snelle match-3-actie met speciale aanvallen die worden ontgrendeld door vergelijkbare tegels in unieke combinaties te matchen.
  • Het bouwen van bases bedoeld om je rekruten op te leiden tot helden, boeren voor voedsel, het delven van metalen, het maken van cruciale gevechtsitems en meer.
  • Uitgebreide PvP-raid-seizoenen met waardevolle beloningen.
  • Coöperatieve alliantie-spelmodi om krachtige oorlogsmachines te ontmantelen, rivalen aan te vallen in teamgevechten en te domineren in teamevenementen.
  • Met sociale functies, zoals wereldwijde en alliantie-chats, kunnen spelers tactieken uitwisselen en teams vormen om het volgende niveau van gameplay te bereiken.
  • Tijdelijke evenementen om unieke beloningen te verdienen en te strijden tegen andere spelers.

Puzzle Combat is nu beschikbaar als een gratis download voor iOS en Android.

Ga voor meer informatie naar:
Facebook
Twitter
Instagram

Zynga zal de resultaten van het eerste kwartaal 2021 publiceren na de sluiting van de markt op woensdag 5 mei 2021.

Opmerking van de redacteur:

Om de ondersteunende bronnen voor Puzzle Combat te bekijken, klikt u hier.

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing ™, Empires & Puzzles ™, Merge Dragons! ™, Merge Magic! ™, Toon Blast ™, Toy Blast ™, Words With Friends ™ en Zynga Poker ™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

TOEKOMSTGERICHTE VERKLARING

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder meer met betrekking tot onze verwachtingen met betrekking tot de lancering van Puzzle Combat, inclusief de lancering en ontvangst, acceptatie door spelers, spelfuncties en hoogtepunten, en algemene groeimogelijkheden. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘zullen’, ‘gepland’, ‘van plan zijn’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere uitspraken in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij gaan geen verplichting aan om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkrijgbaar zijn op onze website voor investeerdersrelaties op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20210408005020/nl/

CONTACT: Contactpersonen voor de media bij Zynga:

Jenny Taylor

jetaylor@zynga.com| (310) 849-0648

 

Linda Chung

lchung@zynga.com| (917) 226-8550

KEYWORD: UNITED STATES NORTH AMERICA CALIFORNIA

INDUSTRY KEYWORD: ENTERTAINMENT CONSUMER ELECTRONICS TECHNOLOGY MOBILE ENTERTAINMENT SOFTWARE ELECTRONIC GAMES

SOURCE: Zynga

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 04/08/2021 08:00 AM/DISC: 04/08/2021 08:01 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20210408005020/nl