ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

A Zynga világszerte elérhetővé tette az új FarmVille 3 játékot

November 5, 2021 GMT
FV3 Header Image (Graphic: Business Wire)
FV3 Header Image (Graphic: Business Wire)
FV3 Header Image (Graphic: Business Wire)

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--nov. 5, 2021--

Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) november 4-én bejelentette, hogy világszerte elérhetővé tette ikonikus FarmVille franchise játéka izgalmas, új kiadását, a FarmVille 3-at. A mezőgazdasági témájú, szimulációs, közösségi játék mostantól hivatalosan letölthető szerte a világon iOS-os és Androidos, továbbá Mac M1 eszközökre.

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20211105005817/hu/

ADVERTISEMENT

FV3 Header Image (Graphic: Business Wire)

Tizenkét évvel – és több mint 700 millió letöltéssel – azt követően, hogy 2009-ben a világ megismerhette az eredeti FarmVille játékot, a FarmVille 3 egy új, gyönyörű grafikákkal teli világot kínál a játékosoknak, amelyben számos teljeskörűen animált karakter és interaktív állat várja őket.

A franchise új részében visszatér a rajongók kedvenc karaktere, Marie, aki üdvözli a meglévő FarmVille játékosok közösségét, és hasznos információkkal szolgál a játékkal először játszó játékosok számára gazdaságuk kiépítése és a kihívások teljesítése során. Marie-hoz egy sor új, eltérő háttérrel és különféle készségekkel rendelkező gazdálkodó/gazdasági munkás csatlakozik, akik segítik a játékosokat a játék új elemeinek megismerésében, ideértve a gazdaságok kialakításának egyedi módszereit és az állattartás új lehetőségeit.

A FarmVille 3 világába belépő játékosok örökbe fogadhatnak, gondozhatnak és nevelhetnek több mint 150 különféle újszülött állatot – és az állatkák gondozása és nevelése érdekében kifejtett erőfeszítéseikért olyan gazdasági eszközöket/anyagokat kapnak jutalmul, mint például a gyapjú és a vaj.

„A FarmVille 3 fantasztikus vizuális élményt, számos kalandot és gazdálkodási tevékenységet, valamint olyan közösségi kapcsolatokat kínál a játékosoknak, amelyek méltán vívták ki a játékkal eddig játszó több száz millió rajongó szeretetét” - mondta Bernard Kim, a Zynga Publishing ( Kiadási ) egységének elnöke. „Sok szeretettel invitáljuk a játékosok új generációját arra, hogy ismerkedjenek meg a FarmVille kedves és vicces új szereplőivel és a csodálatos, elbűvölő vidéken élő, imádnivaló állataival.”

ADVERTISEMENT

A bemutató megtekintéséhez kattintson ide!

A játék új funkciói

  • Különféle állatok – Több mint 150 féle állat gyűjthető, nevelhető és gondozható, kezdve a már jól ismert csirkéktől és tehenektől egészen az olyan egzotikus állatokig, mint a tigrisek és a bolyhos alpakák
  • Különféle gazdálkodók/gazdasági munkások – Különféle hasznos készségekkel (mint például kenyérsütés, horgászás, favágás és kézművesség) rendelkező 30 gazdálkodó/gazdasági munkás, akik segítik a játékosokat gazdaságuk felépítésében
  • Élő, lélegző világ – A játékosok dinamikus, játékon belüli funkciók révén szabályozhatják az időjárást, hogy felgyorsítsák terményeik növekedését, több halat fogjanak ki és több pénzt keressenek
  • Minden testre szabható – A gazdasági munkások szezonális jelmezekbe öltöztethetők (például tökkosztümbe Halloween idején), és a játékosok saját ízlésük szerint alakíthatják ki gazdaságukat, istállóikat vagy járműveiket, egy sor tematikus opció (például modern vagy viktoriánus dizájn) közül válogatva
  • Közösségi játékmenet, mely során a játékosok kapcsolatokat építhetnek ki szomszédjaikkal – Létrehozhatják saját mezőgazdasági szövetkezetüket, árukat cserélhetnek más játékosokkal és együttműködhetnek események és egyedi dekorációk megnyerése céljából

Azok a játékosok akik a november 4-től számított két hétben letöltik a játékot, különleges kezdő készletet kapnak ajándékba, amely olyan interaktív elemeket tartalmaz, mind például az ‘Early Bird profilkép’, valamint dekorációk, amelyeket arra a célra terveztek a játék készítői, hogy segítsék a játékosokat gazdaságuk személyesebbé tételében.

A FarmVille 3 a FarmVille sorozat legújabb része. A sorozat korábbi részei közé tartoznak a következők: FarmVille 2: Country Escape és FarmVille 2: Tropic Escape.

A FarmVille 3 kép- és videóanyagainak megtekintéséért kérjük, kattintson ide.

A FarmVille 3 november 4-től ingyenesen letölthető iOS-os és Androidos, illetve Mac M1 eszközökre.

További információkért látogasson el a következő weboldalakra/közösségi oldalakra:
www.FarmVille3.com
Facebook
Instagram
Twitter

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig a felhasználók több mint négymilliárd alkalommal töltötték le mobileszközeikre a jelentős globális lábnyommal rendelkező, több mint 175 országban és régióban tevékenykedő Zynga népszerű játék franchise-okat tartalmazó, sokszínű játékportfóliójába tartozó játékokat, ideértve a következőket: CSR Racing ™, Empires & Puzzles ™, Golf Rival, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons! ™, Merge Magic! ™, Queen Bee ™, Toon Blast ™, Toy Blast ™, Words With Friends ™ és Zynga Poker ™. Az egyik vezető mobilhirdetési és monetizációs platform, a Chartboost felvásárlásának köszönhetően a Zynga ágazatvezető, következő generációs platformmá vált, amely minden szinten képes a programmatic hirdetések és a hozamok optimalizálására. A 2007-ben alapított Zynga székhelye Kaliforniában található, és a cég irodákat működtet Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra ( www.zynga.com ) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter -en, az Instagram -on vagy a Facebook -on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Amit a FarmVille -ről tudni kell…

A FarmVille 2009-ben a Facebook-on való elindításával egy olyan közösségi játék franchise vált elérhetővé a felhasználók számára, amelyet azóta több mint 700 milliószor telepítettek a játékosok a Facebook-on, az interneten vagy mobilplatformokon keresztül. A virtuális termények termesztését és digitális gazdaságok létrehozását kínáló, a játékosok által közösen, valós időben játszható FarmVille és később kiadott részei, a FarmVille 2, a FarmVille 2: Country Escape és a FarmVille 2: Tropic Escape számos élvezetes játékkal eltölthető órát biztosítanak a játékosok számára. A Zynga Helsinki által kifejlesztett FarmVille 3 játék új funkciókkal bővíti ki a klasszikus gazdaságépítési játékmenetet, és ízelítőt ad a modern mobiljátékokban elérhető különleges lehetőségekből.

ELŐREMUTATÓ ÁLLÍTÁSOK

Ez a sajtóközlemény a játékon belüli jövőbeli eseményekkel, illetve a játék jellemzőivel kapcsolatos előremutató állításokat tartalmaz. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a „lesz”, „várhatóan”, „terveink szerint”, illetve „szándékozunk”, és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek teljesítése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve feltételezéseink helytálló voltától, ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez ( Securities and Exchange Commission [a továbbiakban „ SEC ”]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata elérhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok ( Investor Relations ) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Forrásverzió a businesswire.com címen:https://www.businesswire.com/news/home/20211105005817/hu/

CONTACT: Linda Chung

lchung@zynga.com 

KEYWORD: CALIFORNIA UNITED STATES NORTH AMERICA

INDUSTRY KEYWORD: ELECTRONIC GAMES TECHNOLOGY ENTERTAINMENT ONLINE COMMUNICATIONS MOBILE ENTERTAINMENT SOFTWARE INTERNET SOCIAL MEDIA

SOURCE: Zynga

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 11/05/2021 03:50 PM/DISC: 11/05/2021 03:51 PM

http://www.businesswire.com/news/home/20211105005817/hu