ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

Őkegyelmessége Justin Sun, nagykövet, a TRON alapítója és a Blue Origin aukció nyertese öt társat visz magával az űrbe, akik a „Csillagok tengere” kampány során kerülnek kiválasztásra

December 23, 2021 GMT
(Graphic: Business Wire)
(Graphic: Business Wire)
(Graphic: Business Wire)

GENF, Svájc--(BUSINESS WIRE)--dec. 23, 2021--

Őkegyelmessége Justin Sun, nagykövet, Grenada állandó képviselője a Kereskedelmi Világszervezetben és a TRON alapítója december 22-én bejelentette, hogy ő tette azt a nyertes ajánlatot, amely feljogosítja arra, hogy a Blue Origin New Shepard elnevezésű rakétája első útján az első utas legyen. A 28 millió USA dolláros ajánlat teljes összege a Blue Origin „Club for the Future” ( Klub a jövőért ) elnevezésű alapítványához került, amely abból az űr benépesítésén dolgozó jótékonysági szervezeteket részesített adományban. Az adomány célja a jövő generációinak ösztönzése arra, hogy STEM ( Science, Technology, Engineering, and Mathematics [ tudomány, technológia, mérnöki tudományok és matematika ) területeken helyezkedjenek el és munkájukkal járuljanak hozzá az űrben való élet lehetővé tételéhez. Sun és öt utastársa 2022-ben vesz majd részt a New Shepard egyik útján. Őkegyelmessége Sun úr, nemzetközi diplomata és a blockchain ágazat egyik vezetője lesz az első grenadai, aki űrutazást tesz. Sun úr az utazásra magával fogja vinni a grenadai zászlót.

ADVERTISEMENT

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20211222005132/hu/

(Graphic: Business Wire)

A Blue Origin, melynek célja annak lehetővé tétele, hogy jövőben több millió ember élhessen és dolgozhasson az űrben a Föld javára, július 20-án lőtte ki az űrbe első, embereket szállító rakétáját, amely sikeresen visszatért a Földre az űr határaként nemzetközileg elismert Kármán-vonalon túli, szuborbitális pályájáról.

ADVERTISEMENT

A tervezett út kapcsán Sun úr elindítja a „星辰大海” ( Csillagok tengere ) kínai idióma után elnevezett kampányt, melynek célja annak tudatosítása, hogy a jövő generációk számára a Föld az a hely, ahol emberi élet kezdődik, nem pedig ahol végződik, és csillagok végtelen tengere a következő meghódítandó élettér. Az elkövetkező hónapokban őkegyelmessége Sun úr öt kivételes férfit és nőt fog kijelölni, akik elkísérik majd űrbeli útjára. A jelöltek közt lehet a TRX, BTT, JST, SUN, NFT, és WIN tokenek hosszú távú tulajdonosait tömörítő TRON DAO közösség egy tagja, valamint a divat, a művészetek, a technológia, az űrkutatás és a vállalkozók világának neves vezetői. A jelölési folyamat részletei és kritériumai a következő hónapokban kerülnek közzétételre.

„A kereskedelmi űrutazás gyors fejlődésének eredményeként az űrbe való eljutás olyan álommá válhat, amelyet minden ember még életében valóra válthat. Eljött a nagyszerű űrutazások kora, a nagy utazások megvalósításához azonban több ember részvételére van szükség” - magyarázta őkegyelmessége Sun úr. „A Blue Origin azon kezdeményezése, hogy minél több embert juttasson el az űrbe, ahonnan láthatják, hogy a Föld mindannyiunk közös otthona, kiemelkedő jelentőségű. A Club for the Future alapítvány lehetőséget kínál arra, hogy ezt az élményt a világ fiatal generációjának inspirálására használjuk, arra bátorítva őket hogy merjenek álmodni és tudományos, technológiai és űrkutatási elképzeléseiket valósítsák is meg. Úgy éreztem, hogy az aukción tett ajánlatommal segítenem kell ezeknek az álmoknak a valóra váltását.”

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Forrásverzió a businesswire.com címen:https://www.businesswire.com/news/home/20211222005132/hu/

CONTACT: TRON DAO közösségi kapcsolattartó:

Anjali George

anjali@tron.networkBlue Origin:

media@blueorigin.com

KEYWORD: CARIBBEAN SWITZERLAND SOUTH AMERICA NORTH AMERICA ASIA PACIFIC EUROPE AFRICA GRENADA

INDUSTRY KEYWORD: TECHNOLOGY AEROSPACE OTHER TECHNOLOGY MANUFACTURING

SOURCE: TRON

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 12/23/2021 08:49 AM/DISC: 12/23/2021 08:49 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20211222005132/hu