ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

Csatlakozzon egy virtuális kerekasztal-beszélgetéshez az üzleti vállalkozások jövője szempontjából kulcsfontosságú természet-pozitív hozzáállásról (a VELUX és a WWF rendezésében), 2021. október 5-én, közép-európai idő szerint de. 10:00-től 11:15-ig

September 28, 2021 GMT
Event Flyer 05.10.2021 (Graphic: Business Wire)
Event Flyer 05.10.2021 (Graphic: Business Wire)
Event Flyer 05.10.2021 (Graphic: Business Wire)

BUDAPEST--(BUSINESS WIRE)--szept. 28, 2021--

Inspirációt keres ahhoz, hogyan dolgozzon ki egy olyan tervet, amely üzleti vállalkozását elindítja egy fenntarthatóbb jövőhöz vezető úton?

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20210928005496/hu/

Event Flyer 05.10.2021 (Graphic: Business Wire)

Csatlakozzon hozzánk, tájékozódjon arról, mit kínál a Science Based Targets ( Tudományos alapú célok ) kezdeményezés az Ön vállalkozása számára, és merítsen inspirációt a VELUX és a WWF együttműködésből: https://bit.ly/2XLOYXg

ADVERTISEMENT

„A folyamatos hőmérsékletnövekedés következtében a globális hőmérséklet lassan kritikus szintet ér el. Az éghajlatváltozás világszerte érzékelhető, rohamos ütemben zajlik és egyre nagyobb mértékű” - jelentette ki az IPCC ( Intergovernmental Panel on Climate Change [ Éghajlatváltozási Kormányközi Testület ]) Hatodik értékelési jelentésének ( Sixth Assessment Report ) 2021 augusztusában való kiadásakor. Sokan közülünk sajnos már most is saját bőrükön érzik a globális felmelegedés következményeit. Itt az ideje a cselekvésnek: annak, hogy tegyünk valamit az éghajlatváltozás ellen, ha el akarjuk kerülni a globális felmelegedés legpusztítóbb következményeit. De hogyan léphetünk tovább az elképzelésektől a tényleges cselekvés irányába? Mit tehetünk azért, hogy visszafordítsuk ezt a riasztó tendenciát és hogy utódainkra egy olyan bolygót hagyjunk, amelyen 30 év múlva és azt követően is érdemes lesz élni?

Merítsen inspirációt gyakorlati internetes szemináriumainkon azzal kapcsolatban, hogy milyen cselekvési lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére. A WWF ( World Wide Fund for Nature [ Természetvédelmi Világalap ]), az SBTI és a VELUX Group összefogtak, hogy megosszák a tudományos alapú célok kitűzésének terén szerzett tapasztalataikat és intézkedéseket hozzanak egy fenntartható jövő biztosítása érdekében.

Tájékozódjon arról, hogyan kezdheti el a célok kitűzését, hogyan alapozhatja elképzeléseit és cselekvési tervét tudományos információkra és hogyan érheti el, hogy vállalata minden tagja elkötelezett legyen és előrelépjen egy éghajlati és természeti szempontból pozitív jövő elérése irányába.

ADVERTISEMENT

Az eseményen való részvétel céljából regisztráljon a következő internetes címen: https://bit.ly/2XLOYXg

2020. szeptemberében a WWF International és a VELUX Group elindította az ez idáig az egyik legambiciózusabbnak számító klíma- és természetvédelmi intézkedéseket tartalmazó vállalati programot, mely kapcsán a tetőablakok globális gyártója elkötelezte magát arra, hogy felelősséget vállal múltbeli és jövőbeli karbonkibocsátásaiért annak érdekében, hogy a vállalat egész életciklusa tekintetében (azaz eddigi és jövőbeli tevékenységeire kiterjedően) karbonsemlegessé váljon (angolul: „Lifetime Carbon Neutral”). 2030-ra a VELUX karbonsemleges vállalattá válik. Addigra értéklánca egészében felére csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást és elindul az SBTI legambiciózusabb célja (a globális felmelegedés 1,5°C-ra való visszaszorítása) megvalósításához vezető úton. Ugyanakkor a VELUX felméri a vállalat múltbeli (azaz a tevékenységének 1941-ben való megkezdése óta eltelt időben jellemző) szénlábnyomát (1-es és 2-es tartományba tartozó kibocsátások) és részt vesz a WWF által kidolgozott és megvalósított öt erdővédelmi projektben azzal a céllal, hogy biztosítsa a múltbeli kibocsátásaival azonos mennyiségű szén-dioxid erdők általi megkötését. 21 éves együttműködésük során a WWF és a VELUX Group az erdők globális védelme és helyreállítása iránti közös elkötelezettségükre építve előrevivője lesz az erdővédelmi erőfeszítéseknek. Látogasson el a Velux | WWF (panda.org) internetes címre, hogy inspirációt merítsen és még többet megtudjon a WWF és a VELUX együttműködéséről.

Forrásverzió a businesswire.com címen:https://www.businesswire.com/news/home/20210928005496/hu/

CONTACT: VIKTORIA SOLAKOVA

Head of Operations and Culture | United Partners Ltd.

+359 886 729 303

KEYWORD: HUNGARY EUROPE

INDUSTRY KEYWORD: ALTERNATIVE ENERGY ENERGY ENVIRONMENT PROFESSIONAL SERVICES OTHER PROFESSIONAL SERVICES

SOURCE: VELUX Group

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 09/28/2021 04:04 AM/DISC: 09/28/2021 04:04 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20210928005496/hu