ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

FourKites’ 10e Premier Carrier List levert tastbaar rendement op voor Europa’s beste transporteurs, forwarders en 3PL’s

August 19, 2021 GMT
FourKites® today publishes its European Premier Carrier List for the second quarter of 2021. (Graphic: Business Wire)
FourKites® today publishes its European Premier Carrier List for the second quarter of 2021. (Graphic: Business Wire)
FourKites® today publishes its European Premier Carrier List for the second quarter of 2021. (Graphic: Business Wire)

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)--aug 19, 2021--

FourKites®, ’s werelds meest toonaangevende real-time supply chain visibility platform, publiceert vandaag haar wereldwijde Premier Carrier List voor het tweede kwartaal van 2021. De lijst - die FourKites voor het tiende kwartaal op rij uitbrengt - bevat honderden forwarders, transporteurs en 3PL’s wereldwijd die de hoogste norm halen in visibility-gerelateerde operationele uitmuntendheid in elke vorm van transport. Deze goede prestaties vertalen zich voor de Premier Carriers in direct rendement: zij zien ten opzichte van het voorgaande kwartaal gemiddeld een toename van 13% in jaarlijks laadvolume.

ADVERTISEMENT

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210819005565/nl/

FourKites® today publishes its European Premier Carrier List for the second quarter of 2021. (Graphic: Business Wire)

ADVERTISEMENT

Bovendien voorzien Premier Carriers hun verlader-klanten en het bredere supply chain ecosysteem van data die wordt gebruikt om processen te stroomlijnen, laad- en lostijden te verkorten, voorraadniveaus te verlagen en arbeidskosten te optimaliseren. Premier Carriers hebben gemiddeld 12% meer laadvolume dan transporteurs die de lijst niet hebben gehaald. Enkele van de nieuwe Europese transporteurs die zich dit kwartaal voor de lijst hebben gekwalificeerd zijn Van den Bosch, Speedliner Logistics BV, Hope Sped SRL, AF Zust Ambrosetti SRL, Curt Richter SE, Santos e Vale en BDtrans.

AB InBev, ’s werelds grootste brouwer, vraagt transportbedrijven in West Europa om locatiegegevens in hun FourKites platform in te voeren om zo leveringen te volgen en aankomsttijden nauwkeuriger te voorspellen.

Plan2Transport is een van deze bedrijven. Zij vervoeren voor AB InBev jaarlijks 30.000 volle vrachtwagens door Duitsland en de Benelux.

“Door met het AB InBev FourKites platform te werken kunnen we een betere service leveren,” zegt Roy van der Heijden, business analyst bij Int. transportbedrijf van der Heijden b.v., een van de aandeelhouders van Plan2Transport. “FourKites maakt het ons erg makkelijk om GPS-gegevens in AB InBevs platform in te voeren. En nu we op de Premier Carrier List staan, krijgen we ongetwijfeld nog meer opdrachten van klanten die uitstekend inzicht willen in hun supply chains.”

Een openbare versie van de Premier Carrier List is hier beschikbaar. Klanten en het publiek hebben nu toegang tot de lijst en kunnen deze doorzoeken via een nieuwe interface die transporteurs filtert op basis van capaciteiten, vormen van transport, regio’s die ze bedienen en andere relevante criteria.

“Ninatrans voelt zich vereerd deel uit te maken van de FourKites Premier Carrier List,” zegt Joni Timmermans, ICT-Supervisor, Ninatrans. “Het is erg fijn om erkend te worden als een van de best presterende transporteurs in Europa. Het doet ons altijd goed om erkenning te krijgen voor het leveren van uitstekende service.”

Over FourKites

FourKites ® is het belangrijkste supply chain visibility platform ter wereld, waarmee zichtbaarheid verder gaat dan transport naar werven, magazijnen, winkels en meer. Elke dag worden er meer dan 2 miljoen zendingen over de weg, per spoor, over zee, door de lucht, per pakket en koerier getrackt, in een bereik van 176 landen. FourKites combineert real-time data met krachtige machine learning om bedrijven te helpen bij het digitaliseren van hun end-to-end supply chains. Meer dat 600 van ’s werelds bekendste merken - waaronder 9 van de 10 CPG en 18 van de top 20 voedsel- en drankbedrijven - vertrouwen op FourKites om hun bedrijf te transformeren en meer flexibele, efficiëntere en duurzamere supply chains te creëren. Kijk voor meer informatie op https://www.fourkites.com/nl/

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20210819005565/nl/

CONTACT: Scott Johnston

European PR Lead FourKites

+31 62 147 8442

scottjohnstonnl@gmail.com

KEYWORD: NETHERLANDS EUROPE

INDUSTRY KEYWORD: SOFTWARE SUPPLY CHAIN MANAGEMENT DATA MANAGEMENT TECHNOLOGY OTHER TRANSPORT RETAIL SATELLITE TRUCKING RAIL MARITIME AIR TRANSPORT LOGISTICS/SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

SOURCE: FourKites

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 08/19/2021 11:03 AM/DISC: 08/19/2021 11:03 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20210819005565/nl