AP NEWS
ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

Enjoy Good Food: Førsteklasses europeiske frukt- og grønnsaker spiller en viktig rolle i den norske sommeren

July 21, 2021 GMT

OSLO--(BUSINESS WIRE)--jul 21, 2021--

Prosjektet «Euphoria – Europeisk produksjon av frukt og grønnsaker: en garanti for kvalitet og velvære», opprettet med bidrag fra EU, tar sikte på å promotere frukt og grønnsaker fra EU der sluttforbrukeren faktisk befinner seg, og nå er prosjektet klart for Norge.

Denne pressemeldingen inneholder multimedia. Se hele pressemeldingen her: https://www.businesswire.com/news/home/20210721005862/no/

Søndag 27. juni 2021 starter et aktivitetsprogram som vil involvere Oslo by og dens innbyggere gjennom hele sommeren.

Frem til søndag 8. august vil tre utsalgssteder som er kjent for norske forbrukere, være vertskap for markedsførings- og informasjonsaktivitetene, som inkluderer smaksprøver og informasjonskampanjer.

Euphoria-prosjektet har en total varighet på tre år og involverer, i tillegg til det norske markedet, også det sveitsiske. Prosjektet består av en rekke initiativer og integrerte kommunikasjonsaktiviteter rettet mot å lære forbrukere og bransjeoperatører om kvaliteter og egenskaper ved europeisk frukt og grønnsaker.

ADVERTISEMENT

Kampanjen «i butikk» som er planlagt til sommeren, vil gå over totalt 84 dager og involvere to butikker i Smak AV Italia-kjeden og Mathallen i Oslo.

Forbrukerne som deltar kommer til å møte, i hjørnene som er satt opp innenfor disse tre salgsstedene, opplært personell som kan gi dem all nyttig informasjon om europeisk frukt og grønnsaker. De vil motta informasjonsmateriell om prosjektet, vil få muligheten til å smake noen av disse delikatessene og hvis de ønsker det, kan de prøve seg på en av oppskriftene som er foreslått i kokeboken, utviklet i samarbeid med Iside De Cesare, 1* Michelin-kokk.

Blant produktene som forbrukerne finner som smaksprøver er melon, forfriskende, lite kalorier, rik på mineraler og vitaminer, en gyldig alliert for slå sommervarmen og for et sunt og kalorifattig kosthold, og vannmelon, rik på gunstige egenskaper for kroppen, som takket være det høye vanninnholdet (opptil 95 %) hjelper til med å gjeninnføre væskebalansen som går tapt på grunn av sommervarmen.

Listen over kampanjedager og salgssteder er tilgjengelig på nettsiden https://enjoygoodfood.eu/

Følg prosjektet videre:

ADVERTISEMENT

Facebook: https://www.facebook.com/Enjoy-Good-Food-109095297657079/

Instagram: https://www.instagram.com/enjoygoodfood.eu/

https://www.businesswire.com/news/home/20210721005862/no/

CONTACT: Roberto D’Amico

info@enjoygoodfood.eu

KEYWORD: NORWAY EUROPE

INDUSTRY KEYWORD: CONSUMER AGRICULTURE FOOD/BEVERAGE NATURAL RESOURCES ENVIRONMENT FITNESS & NUTRITION RETAIL OTHER CONSUMER MARKETING ADVERTISING COMMUNICATIONS HEALTH

SOURCE: Enjoy Good Food

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 07/21/2021 02:55 PM/DISC: 07/21/2021 02:56 PM

http://www.businesswire.com/news/home/20210721005862/no