ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

1 millió darab! Mérföldkő a ZOVOO értékesítési tevékenységében

December 16, 2021 GMT
(Graphic: Business Wire)
(Graphic: Business Wire)
(Graphic: Business Wire)

SENCSEN, Kína--(BUSINESS WIRE)--dec. 16, 2021--

A 2019-ben alapított és az elektromoscigaretta-ágazatban az ismeretlenségből igen gyorsan az élre törő ZOVOO nemrégiben piacra dobott legújabb terméke, a Dragbar mérföldkőnek számító értékesítési sikert hozott a vállalatnak: kevesebb mint egy hónap alatt több mint 1000000 darab kelt el belőle a globális piacon, igazolva a ZOVOO márka rendkívüli erejét.

ADVERTISEMENT

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20211216005960/hu/

(Graphic: Business Wire)

Felhasználóorientált és különleges, hogy a lehető legteljesebb mértékben kielégítse a piac igényeit

A ZOVOO globális értékesítési elemzései szerint a ZOVOO fantasztikus teljesítményt nyújtott Délkelet-Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában, amely nem csak a Dragbar kiváló jellemzőinek köszönhető, hanem annak a rendkívül alapos piacelemzésnek is, amelyet a ZOVOO csapata végzett a különböző régiókról.

ADVERTISEMENT

A Dragbart kidolgozó innovációs és kutató csapat a termékben polimer vattát használt, és ergonomikus, a száj formájához tökéletesen illeszkedő szipkát fejlesztett ki annak érdekében, hogy megelőzze a fogyasztók által leggyakrabban jelzett problémák (mint például az olajszivárgás vagy az ún. „dry hit” [száraz slukk]) előfordulását, biztosítsa a kiemelkedő ízhatást és ugyanakkor a termék felújíthatóságát is. A jelenleg a legnépszerűbbnek számító kettős (kétkomponenses) fröccsöntési eljárás alkalmazásával és az anyagok eltérő színének ügyes kihasználásával a csapat egy magas minőségű, vonzó külsejű, esztétikus és ízléses terméket alkotott meg, amely igen hamar elnyerte a fogyasztók elismerését.

Mivel az egyes piacokon eltérőek a fogyasztói preferenciák, a csapat mélyreható vizsgálatokat végzett a termékek külsejét és méretét illetően, és ennek alapján a Dragbarból többféle típus került előállításra az egyes régiók fogyasztói igényeinek való megfelelés érdekében, melynek eredményeként a cég sikeresen elérte a ZOVOO által kitűzött értékesítési célokat.

Kiemelkedő technológiájú, fantasztikus termékek

A ZOVOO egy évtizedre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkező tervező csapata a kreatív elitbe tartozó rangidős szakemberekből, konceptuális művészekből, látványtervezőkből és mérnökökből áll. A Dragbaron, mely a ZOVOO első, tengerentúli piacokon megjelentetett terméke, egy egész éven át dolgozott a tervező csapat. Több ezer módosítás, teszt és a dizájnon való változtatás után a csapat csak akkor járult hozzá a tömeggyártás megkezdéséhez, amikor 100%-ban biztos volt abban, hogy a lehető legjobb prototípust készítette el.

A ZOVOO alapítása óta a csapat, amely legfontosabb feladatának a technológiai fejlődést tekintette, folyamatosan áttörést képviselő termékeket hoz létre és új technológiákat szabadalmaztat. A kutatástól és fejlesztéstől kezdődő, a tervezésen és gyártáson át a piaci megjelentetést megelőző utolsó tesztelésig tartó hosszú folyamat során az innovációs és kutató csapat a termék minden egyes részletét gondosan kidolgozza és ellenőrzi annak érdekében, hogy kényelmes és biztonságos élményt nyújthasson a fogyasztóknak.

A Dragbarból rövid idő alatt elkelt 1000000 darab ékes bizonyítéka annak, hogy a ZOVOO csapata igen pontosan mérte fel a felhasználók igényeit, nagyon alapos kutatási és fejlesztési munkát végzett, és előremutató dizájnt hozott létre. A Dragbar kitűnő értékesítési eredményei azt jelzik, hogy a ZOVOO megjelenése több mint 50 országban és régióban Észak-Amerikában, Európában és Délkelet-Ázsiában igen sikeres volt. A jövőben a ZOVOO csapata továbbra is olyan, a piaci trendeknek megfelelő új termékek kifejlesztésén fog dolgozni, amelyek megfelelnek a felhasználók folyamatosan változó igényeinek.

Amit a ZOVOO -ról tudni kell…

A ZOVOO számos ICCPP gyártóval létesített kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatot. Az ellátási lánc fenntartható kezelését a ZOVOO a biztonsági normák és az együttműködés előtérbe helyezésével, a szociális értékek figyelembe vételével és a környezeti fenntarthatóság priorizálásával biztosítja. „Az alkotás végtelen” mottójához híven a ZOVOO elkötelezett aziránt hogy az embereket minél színesebb életre inspirálja a technológia segítségével, és világszerte keresi azokat a partnereket, akikkel együttműködve jobb kiszolgálást biztosíthat a fogyasztóknak.

FIGYELMEZTETÉS: Ez a termék használható nikotintartalmú e-folyadékkal. A nikotin függőséget okozó vegyi anyag. A termék kizárólag olyan felnőtt dohányzóknak készült, akik a dohánytermékek vásárlása tekintetében nagykorúnak számítanak.

A ZOVOO hivatalos honlapja: https://www.izovoo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/zovoo_tech/

Facebook: https://www.facebook.com/zovootechofficial

VK: https://vk.com/zovootech

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Forrásverzió a businesswire.com címen:https://www.businesswire.com/news/home/20211216005960/hu/

CONTACT: Üzleti kapcsolatok:

sales@voopoo.com

Médiakapcsolatok:

Ke Zhang

Senior PR Officer

nical.zhang@voopootech.com

16635003093

KEYWORD: CHINA ASIA PACIFIC

INDUSTRY KEYWORD: VENTURE CAPITAL RETAIL PROFESSIONAL SERVICES TOBACCO SPECIALTY

SOURCE: Shenzhen Woody Vapes Technology

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 12/16/2021 12:32 PM/DISC: 12/16/2021 12:32 PM

http://www.businesswire.com/news/home/20211216005960/hu