ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2021-es év harmadik negyedévében elért pénzügyi eredményeit

November 10, 2021 GMT

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--nov. 10, 2021--

A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) november 9-én közzétette a 2021. szeptember 31-én végződő harmadik negyedévben elért pénzügyi eredményeit a vezetőség által kiadott és a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok ( Investor Relations ) aloldalára feltöltött, befektetőknek szóló harmadik negyedéves bevételi tájékoztató levélben ( Q3 2021 Quarterly Earnings Letter ). Lásd a csatolt Negyedéves bevételek című levelet ( Quarterly Earnings Letter ), amely hozzáférhető a következő internetes címen is: http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

ADVERTISEMENT

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20211110006399/hu/

„A harmadik negyedévben rendkívül jó, az előirányzottat jelentősen meghaladó eredményeket értünk el, ideértve a rekordnak számító 3. negyedéves árbevételt és foglalási volument, melyet elsősorban a Rollic hiper-casual portfóliója ismételten kiemelkedő negyedéves teljesítményének köszönhetünk” - nyilatkozta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. „Ezért ma megemeljük a 2021-es év egészére vonatkozó előirányzatainkat, és úgy gondoljuk, jó úton járunk ahhoz, hogy a 2021-es évet a cég történetének eddigi legjobb éves teljesítményével és a legnagyobb mobil ügyfélkörrel zárjuk. Piaci pozíciónkra és a fejlődésünket biztosító eszközeinkre támaszkodva a 2022-es évben és azt követően is várhatóan folyamatos növekedést tudunk majd elérni.”

A Zynga vezetősége telefonkonferenciát is szervez november 9-én, csendes-óceáni idő szerint délután 2:00 órakor (keleti parti idő szerint du. 5:00 órakor) a vállalat által elért eredmények megvitatása céljából. A telefonkonferencia során a résztvevők feltehetik kérdéseiket, és a Zynga igyekszik minél több kérdésre válaszolni.

A telefonkonferencia (amely rögzítésre kerül, és a befejeződését követően az arról készült felvétel hozzáférhető lesz a vállalat honlapján) a http://investor.zynga.com internetes címen érhető el, valamint az alábbi betárcsázási telefonszámokon:

ADVERTISEMENT

  • Díjmentes hívószám: (800) 537-0745
  • Nemzetközi hívószám: (253) 237-1142
  • A telefonkonferencia azonosító kódja: 7239807

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. A kiterjedt globális tevékenységet végző, több mint 175 országban és régióban jelen lévő Zynga sokszínű portfoliójában olyan népszerű játék franchise-ok szerepelnek, amelyeket ez idáig négy milliárdnál is többször töltöttek le mobileszközökre, ideértve a következőket: CSR Racing ™, Empires & Puzzles ™, Golf Rival ™, Hair Challenge ™, Harry Potter: Puzzles & Spells ™, High Heels! ™, Merge Dragons! ™, Merge Magic! ™, Queen Bee ™, Toon Blast ™, Toy Blast ™, Words With Friends ™ és Zynga Poker ™. Az egyik vezető mobilhirdetési és monetizációs platform, a Chartboost felvásárlásának köszönhetően a Zynga ágazatvezető, következő generációs platformmá vált, amely minden szinten képes a programmatic hirdetések és a hozamok optimalizálására. A 2007-ben alapított Zynga székhelye San Franciscóban található, és a cég irodákat működtet Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra ( www.zynga.com ) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter -en, az Instagram -on és a Facebook -on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog!

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény az Amerikai Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye ( Private Securities Litigation Reform Act of 1955 ) rendelkezései alapján előremutató állításoknak minősülő állításokat tartalmaz, többek közt a következőkkel kapcsolatosan: a Zynga jelenlegi és jövőbeli működése és kezdeményezései, ideértve az üzleti tevékenységének és játékosbázisának jövőbeli növelésére irányuló képességét. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a „prognosztizált”, „tervezett”, „szándékozik”, „lesz”, „várakozásaink szerint”, „úgy hisszük”, „célunk”, illetve „várhatóan”, és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Ezek az előremutató állítások nem minősülnek garanciának a jövőbeli teljesítményt illetően, és csak a vezetőség jelenlegi várakozásait tükrözik. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek elérése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve a feltételezések helytálló voltától, és tényleges eredményeink jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban előrevetített vagy vélelmezett eredményektől. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk azokról a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről, amelyek hatására tényleges eredményeink eltérhetnek az előremutató állításokban felvázolt eredményektől részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez ( Securities and Exchange Commission [a továbbiakban „SEC”]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok ( Investor Relations ) aloldalán, a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján, a www.sec.gov internetes címen.

A szerkesztő megjegyzése:

A Zynga vágóképeiért és a játékaira vonatkozó legfontosabb sajtóanyagokért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://bit.ly/ZyngaQ321

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Forrásverzió a businesswire.com címen:https://www.businesswire.com/news/home/20211110006399/hu/

CONTACT: Befektetői kapcsolatok::

Rebecca Lau

Investors@zynga.comMédiakapcsolatok:

Kenny Johnston

Press@zynga.com

KEYWORD: CALIFORNIA UNITED STATES NORTH AMERICA

INDUSTRY KEYWORD: ADVERTISING ENTERTAINMENT COMMUNICATIONS TECHNOLOGY MOBILE ENTERTAINMENT SOFTWARE ELECTRONIC GAMES

SOURCE: Zynga

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 11/10/2021 04:55 PM/DISC: 11/10/2021 04:56 PM

http://www.businesswire.com/news/home/20211110006399/hu