ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

Geëlektrificeerde wegen van ElectReon genoemd onder 100 beste uitvindingen van 2021 van tijdschrift TIME

November 11, 2021 GMT
TIME's Best Inventions of 2021 (Photo: Business Wire)
TIME's Best Inventions of 2021 (Photo: Business Wire)
TIME's Best Inventions of 2021 (Photo: Business Wire)

BEIT YANAI, Israël--(BUSINESS WIRE)--nov 10, 2021--

ElectReon (TASE: ELWS.TA), de toonaangevende leverancier van draadloze oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen (EV) voor commerciële, openbare en personenauto’s, heeft vandaag aangekondigd dat zijn draadloze oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen is uitgeroepen tot een van de 100 beste uitvindingen van 2021 in het tijdschrift TIME. De oplaadinfrastructuur, die EV’s draadloos kan opladen, zowel tijdens beweging als in stilstand, werd door TIME-redacteuren en -correspondenten over de hele wereld beoordeeld op originaliteit, creativiteit, effectiviteit, ambitie en impact.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211110006513/nl/

TIME’s Best Inventions of 2021 (Photo: Business Wire)

ElectReon loopt voorop bij het implementeren van hun technologie op de openbare weg in meerdere landen en biedt toegankelijke en flexibele oplaadopties die kunnen worden aangepast aan de behoeften van unieke EV-vlootbeheerders in een breed scala van stedelijke mobiliteits-, transit- en logistieke diensten.

ADVERTISEMENT

“We zijn vereerd met de erkenning van de draadloze oplaadoplossing van ElectReon door TIME terwijl we werken aan het verspreiden van bewustzijn over de levensvatbaarheid van deze technologie bij het maximaliseren van de voertuigefficiëntie van wagenparkeigenaren, het elimineren van de brandstofkosten en het verminderen van hun koolstofemissies gedurende de volledige levenscyclus,” aldus Oren Ezer, CEO van ElectReon. “Terwijl we onze implementaties over de hele wereld snel opschalen, zien we dat deze technologie een sleutelrol zal spelen bij het versnellen van de massale overgang naar totale elektrificatie en we kijken ernaar uit om de transportinfrastructuur van morgen te blijven bouwen met de voortdurende uitstekende steun die we tot nu toe van onze industrie- en overheidspartners hebben gekregen.”

ADVERTISEMENT

“Naast deze grote eer, is het duidelijk dat nationale regeringen zich bewust worden van de aanzienlijke waarde van draadloos opladen op de weg en Electric Road Systems (ERS), en hun steun betuigen,” verklaarde Ezer. Nationale regeringen in Europese landen zoals Zweden, Duitsland, Italië en Frankrijk kondigen hun plannen aan om de komende tien jaar duizenden kilometers ERS op te nemen in hun transportstrategieën om een netto-nul-uitstoot van koolstof te bereiken. De Franse regering heeft bijvoorbeeld zojuist een oproep gelanceerd voor geautomatiseerde wegmobiliteit: geconnecteerde service-infrastructuren die koolstofarme transportvoorstelprojecten, zoals voor demonstraties van elektrische wegen, mogelijk maken. De Zweedse transportautoriteit heeft zojuist een aanbesteding uitgeschreven voor 42 km commerciële ERS tussen de steden Örebro en Hallsberg, als de tweede fase van de lopende nationale schaalvergroting van de ERS-implementatie; en verschillende staten in de VS, waaronder Michigan, publiceren een Request for Proposals (RFP) specifiek voor dynamische draadloze oplaadtechnologie voor op de weg.

Als een van de eerste en enige bedrijven die draadloos opladen tijdens beweging op de openbare weg kan demonstreren, werkt het bedrijf momenteel aan verschillende pre-commerciële projecten over de hele wereld, variërend van Duitsland, Italië, Zweden en Israël, met plannen voor uitbreiding naar Noord-Amerika. Onlangs maakte ElectReon de ontwikkeling van zijn draadloos oplaadnetwerk ter ondersteuning van 200 openbare bussen in Tel Aviv bekend in de eerste volledig commerciële overeenkomst van het bedrijf met een van Israëls grootste openbaarvervoerbedrijven, Dan Bus Company. Ook kondigde ElectReon de recente toevoeging aan van de voormalig president van Israël, Reuven “Ruvi” Rivlin, als president van het bedrijf om de relaties met wereldleiders te vergemakkelijken, ter vergroting van de acceptatie van EV’s, vermindering van de uitstoot van wagenparken en versnelling van de wereldwijde impact van ElectReon.

Ga naar de website van TIME om de volledige lijst met beste uitvindingen van 2021 van TIME te bekijken.

Over ElectReon

ElectReon is de toonaangevende leverancier van draadloze oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen (EV’s) en biedt end-to-end oplaadinfrastructuur en -diensten om te voldoen aan de behoeften en efficiëntie-eisen van gedeelde, openbare en commerciële wagenparkbeheerders en consumenten. De bedrijfseigen inductieve technologie van het bedrijf laadt EV’s dynamisch (tijdens beweging) en statisch (in stilstand) snel en veilig op, waardoor bezorgdheid over het bereik wordt geëlimineerd, de totale eigendomskosten van EV’s worden verlaagd en de behoefte aan batterijcapaciteit wordt verminderd. Hiermee is het een van de meest milieuvriendelijke, schaalbare en overtuigende oplaadoplossingen die momenteel beschikbaar zijn. ElectReon werkt met steden en wagenparkbeheerders aan een Charging-as-a-Service (CaaS)-platform dat kosteneffectieve elektrificatie van openbare, commerciële en autonome wagenparken mogelijk maakt voor een soepele en continue werking. Ga voor meer informatie naar electreon.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20211110006513/nl/

CONTACT: MEDIA

Janine Ward namens ElectReon

ElectReon@antennagroup.com

KEYWORD: UNITED STATES CANADA NORTH AMERICA MIDDLE EAST ISRAEL EUROPE

INDUSTRY KEYWORD: ELECTRONIC DESIGN AUTOMATION CONSTRUCTION & PROPERTY ALTERNATIVE VEHICLES/FUELS TECHNOLOGY OTHER AUTOMOTIVE PERFORMANCE & SPECIAL INTEREST OTHER TRANSPORT GENERAL AUTOMOTIVE TRANSPORT URBAN PLANNING OTHER TECHNOLOGY AUTOMOTIVE PUBLIC TRANSPORT OTHER CONSTRUCTION & PROPERTY MOBILE/WIRELESS

SOURCE: ElectReon

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 11/10/2021 09:34 PM/DISC: 11/10/2021 09:34 PM

http://www.businesswire.com/news/home/20211110006513/nl