ADVERTISEMENT
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.
Related topics
PRESS RELEASE: Paid content from Business Wire
Press release content from Business Wire. The AP news staff was not involved in its creation.

Az Agthia elindította kategóriájában az első, eZad nevet viselő online datolya-árverési platformját

August 23, 2021 GMT
eZad, the First of its Kind Online Auction Platform for Dates (Photo: AETSOWire)
eZad, the First of its Kind Online Auction Platform for Dates (Photo: AETSOWire)
eZad, the First of its Kind Online Auction Platform for Dates (Photo: AETSOWire)

ABU-DZABI, Egyesült Arab Emírségek--(BUSINESS WIRE)--aug. 23, 2021--

A regionális élelmiszer- és italtermékpiac egyik vezető cége, az Agthia Group PJSC, ma bejelentette hogy elindította eZad nevet viselő, innovatív, kényelmes és hatékony, vállalatok közti e-árverési platformját, ahol a vevők szerte a világról nagy tételben vásárolhatnak datolyát az Egyesült Arab Emírségek (United Arab Emirates [UAE]) datolyatermesztőitől.

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20210823005578/hu/

ADVERTISEMENT

eZad, the First of its Kind Online Auction Platform for Dates (Photo: AETSOWire)

Az eZad meggyorsítja a datolyaértékesítést és -vásárlást, átláthatóbbá és nyereségesebbé téve azt az összes érdekelt fél számára. A platform elkötelezett aziránt, hogy segítse a termesztőket jobb minőségű termény termesztésében, és ugyanakkor lehetővé tegye a datolyafelvásárló nagykereskedők számára üzleti vállalkozásuk bővítését.

Működése első szakaszában az eZad az UAE-beli termesztőktől beszerzi a datolyákra vonatkozó adatokat, és az augusztusi szüretelési időszak elején megkezdi a termények/árak listázását. Működése következő szakaszában az eZad tevékenységét fokozatosan kiterjeszti majd más országokra is.

A gazdálkodók datolyatermésüket egy olyan megbízható tanúsítási rendszeren keresztül hirdetik meg árverésre az eZad platformon, amely az általánosan elfogadott piaci szabványok alapján minősíti a datolyát, és ezt minőségi garanciával is alátámasztja az Al Foah vállalattól örökölt, kiterjedt tapasztalatok és hírnév alapján.

Az árverés keretében megvásárolható termények az eZadon szerte a világon 48 órán át lesznek elérhetők a vevők számára. A vásárlók a listázott termények közül különféle szűrők használatával kikereshetik a nekik tetsző árú, típusú, mennyiségű és minőségű datolyát.

A vevők a megvásárolt datolyát az eZad raktáraiban vehetik át, illetve igénybe vehetik a platform bármely hozzáadott értéket képviselő szolgáltatását is, ideértve a tárolást, csomagolást, tartósítás céljából való füstölést, mosást és a világ bármely pontján lévő helyszínre való leszállítást.

ADVERTISEMENT

Alan Smith, az Agthia Csoport vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: „Az eZad platform azzal a céllal került létrehozásra, hogy az általunk biztosított technológia és szolgáltatások révén átláthatóságot, kényelmet és standardizálást biztosítson a datolyaipar számára. Egy egyszerűen használható, átfogó szolgáltatási palettát kínáló, innovatív platform révén szeretnénk közvetlenül összekapcsolni a kis- és nagygazdálkodókat a datolyát nagy tételben vásárló piaci szereplőkkel. Ennek a közvetlen kapcsolatnak a létrehozásával kiküszöbölhetők a korábban rejtve maradt árrések, illetve az utazási költségek, és így a vevők egy költséghatékony megoldást vehetnek igénybe.”

Alan Smith ezután hozzátette: „A piaci szereplők igényei szerint kialakított platform megoldást kínál az értéklánc összes résztvevőjének problémáira. Cégünk minden tevékenységét a gazdálkodók és az ügyfelek érdekei érvényesítésének szem előtt tartásával végzi, és a jövőben is így fogunk eljárni annak érdekében, hogy méltányos gazdasági megtérülést és előnyöket biztosítsunk az összes érdekelt fél számára.”

Az eZad célja az, hogy vezető értékesítési csatornává váljon a gazdálkodók számára, és ugyanakkor zökkenőmentes vásárlási élményt biztosítson a vevőknek. Regisztráció, illetve további tájékozódás céljából kérjük, látogasson el a platform honlapjára: www.ezad.ae

LinkedIn

*Forrás: AETOSWire

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Forrásverzió a businesswire.com címen:https://www.businesswire.com/news/home/20210823005578/hu/

CONTACT: Sanghamitra Sajil

Senior Account Manager

+971554048224

smitra@quillmena.com

www.quillmena.com

KEYWORD: MIDDLE EAST UNITED ARAB EMIRATES

INDUSTRY KEYWORD: SUPPLY CHAIN MANAGEMENT ONLINE RETAIL RETAIL AGRICULTURE NATURAL RESOURCES SPECIALTY FOOD/BEVERAGE

SOURCE: Agthia Group PJSC

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 08/23/2021 03:01 PM/DISC: 08/23/2021 03:02 PM

http://www.businesswire.com/news/home/20210823005578/hu