AP NEWS
ADVERTISEMENT
Press release content from TS Newswire. The AP news staff was not involved in its creation.
PRESS RELEASE: Paid content from TS Newswire
Press release content from TS Newswire. The AP news staff was not involved in its creation.

Crypto Engine Recension - Bluff eller Inte?

October 5, 2020 GMT

Stockholm, ST ( TS Newswire ) -- 06 Oct 2020

Crypto Engine omdöme - Bluff eller Inte?

Crypto Engine är en smart och automatiserad handelsplattform för alla de olika sorters kryptovalutor som finns på marknaden. Det är en av de automatiserade handelsplattformar som finns så att de investerare som saknar färdigheter i manuell kryptovalutahandel kan börja tjäna pengar på kryptovalutamarknaden.

Under denna granskning vill vi få bekräftat att den som bestämmer sig för att investera på kryptovalutamarknaden genom att handla med Crypto Engine kommer att gå med betydande vinst. Och vi fick all den information vi behövde för att kunna konstatera att Crypto Engine är lönsamt.

ADVERTISEMENT

Crypto Engine Recension - Crypto Engine is inget bedrägeri

Vi kunde enkelt konstatera att kryptovalutahandeln och det sätt som hela handelsplattformen hanteras på säkerställer att alla användare tjänar pengar på kryptovalutamarknaden. Crypto Engine är ett seriöst system för kryptovalutahandel, och alla kan använda sig av det.

Vi såg inget som antydde att endast professionella kryptovalutahandlare eller investerare kan dra nytta av Crypto Engine. Handelssystemet är enkelt, så användare behöver inte kunna någon om handel innan de registrera sig.

Hur Crypto Engine fungerar

Mitt team upptäckte olika funktionella system som fungerar tillsammans för att göra Crypto Engine mycket lönsam. Vi observerade dessa system när vi gick igenom processen för att registrera ett nytt konto hos Crypto Engine och aktivera en livetrading-session.

Så här fungerar det: livetrading-roboten på Crypto Engines plattform genomsöker kryptovalutamarknaden och säkrar bra köp som kan ge enorma vinster när de slutförts. Det kapital som kontoägaren har satt in används för att köpa kryptovaluta till ett marknadspris som är lägre än genomsnittet. När kryptovalutan senare säljs, till ett högre pris, går kontoinnehavaren med vinst.

Crypto Engine Bluff Nej! - Funktioner hos Crypto Engine

Vi kan bekräfta att funktionerna på Crypto Engine är enkla att använda. Mitt team prövade samtliga av dessa funktioner för att få en bättre insikt i systemet och bättre förstå hur det fungerar.

ADVERTISEMENT

Vi ville också upptäcka var som eventuellt var svårt i systemet, men vi hittade inget som visar på att användare kommer få problem när de handlar med Crypto Engine.

Kontoregistrering

Detta är den första funktionen hos Crypto Engine som alla nya investerare kommer att använda. Detta är dock en av de enklaste delarna. Vi öppnade ett nytt konto hos Crypto Engine på mindre än fem minuter. Kontoregistreringen går så snabbt eftersom endast relevant information efterfrågas från nya investerare.

När vi skapade vår användarprofil behövde vi bara ange användarnamn, e-postadress och lösenord.

Verifieringssystem för nya registreringar

Vi upptäckte att det fanns ett verifieringssystem installerat för att hindra robotar och hackare från att komma åt handelsplattformen för kryptovaluta på Crypto Engine. Verifieringsprocessen fungerar dock snabbt och effektivt. På några minuter fick vi meddelande om att vår ansökan om att skapa en användarprofil hos Crypto Engine blivit godkänd.

Insättning av pengar

Crypto Engines handelssystem för kryptovaluta använder det kapital som investerarna tillhandahållit för att köpa kryptovalutor till ett billigt pris. Av den anledningen har man ansträngt sig mycket för att få fram ett snabbt betalningssystem för insättningar. Vi såg en lång lista med alternativ som användare kan välja mellan för internetbetalningar.

Att ha flera betalningsalternativ online är en god idé, det ger användare från hela världen möjlighet att hitta ett betalningssystem som fungerar just i deras hemland.

Vi gjorde en inbetalning och värdet omvandlades och syntes på webbsidan.

Hur Crypto Engines livetradingsystem fungerar

Mitt team imponerades av de detaljerade inställningarna som visades på livetrading-sidan. Vi upptäckte också att vissa funktioner hade lagts till i systemet för att skydda användarnas pengar.

Livetradingen på Crypto Engine var snabb och lönsam. Vi klickade på knappen för att aktivera livetrading-roboten. Därefter valde vårt team de önskemål vi hade bland de olika alternativen och klickade på knappen för att påbörja livetradingen. Efter ungefär tio minuter såg vi att roboten som skötte kryptovalutahandeln redan hade valt ut och slutfört upp till tjugo köp och försäljningar som alla hanterats framgångsrikt.

Live trading measures to protect all users

Detta har varit en fantastisk upplevelse. Genom att handla med Crypto Engine har mitt team och jag lärt oss mer om hur den automatiserade handelsmekanismen fungerar på lång sikt.

Här är de åtgärder som alla användare bör överväga innan de påbörjar sin livetrading:

Välj alternativen enstaka eller flera olika kryptovalutor för tradingen

Crypto Engine har utformats för att kunna hantera transaktioner med alla de olika kryptovalutor som finns på marknaden. Användarna kan dock också välja att bara handla med en kryptovaluta. Att handla med flera valutor är ett av de bästa sätten att gå med ytterligare vinst.

Använd stopploss-funktionen

Stop-loss-funktionen har utformats för att skydda investerarnas insatta pengar. Användare kan ställa in en stop loss för att begränsa handelsroboten från att använda alla pengar som finns på ett användarkonto. Att ställa in en gräns med hjälp av stop-loss är väldigt bra när du inte har tid att sitta framför dator medan livetradingen pågår.

Crypto Engine mediainformation

Vi sökte efter varumärket på nätet och hittade en hel del påståenden som antyder att Crypto Engines ägare är några av vår tids rikaste investerare, exempelvis Bill Gates, Richard Branson och vissa europeiska framgångsrika fotbollsspelare. Vi undersökte de här påståendena och fick bekräftat att de var falska. Crypto Engine är ett oberoende varumärke och har inga kopplingar med förmögna investerare.

Dessa falska påståenden som publiceras på sociala medier och andra webbplatser är bedrägliga. De som gör detta försöker använda falska metoder för att locka allmänheten till sina affiliate-marknadsföringssidor.

Crypto Engine Slutomdöme

Enligt vår bedömning kom vi fram till att Crypto Engine är en pålitlig och utmärkt vinstgivande plattform för alla som är intresserade av att få en daglig inkomst på kryptovalutamarknaden. Handelssystemet för kryptovalutahandel är snabbt och säkert.

Mitt team förespråkar och rekommenderar Crypto Engine. Plattformen är tillgänglig för både nya och befintliga kryptovalutainvesterare. Vi föreslår att nya användare börjar i liten skala, handlar varje dag och börjar läsa på om kryptovalutamarknaden för att få användbar information som kan omvandlas till en långsiktig vinnande strategi.