AP NEWS
ADVERTISEMENT
Press release content from TS Newswire. The AP news staff was not involved in its creation.
PRESS RELEASE: Paid content from TS Newswire
Press release content from TS Newswire. The AP news staff was not involved in its creation.

Immediate Edge ervaringen en review - Is het legitiem?

October 14, 2020 GMT

New York, NY ( TS Newswire ) -- 15 Oct 2020

Immediate Edge Ervaringen en Review : Scam of Betrouwbaar?

Veel mensen besteden urenlang aan het bijwonen van webinars over hoe ze online geld kunnen verdienen en dat terwijl de oplossing zo eenvoudig is. We hopen dat meer mensen zich zullen realiseren dat ze elke dag een enorme winst kunnen maken met de cryptocurrency markt.

En het is zo gemakkelijk om geld te verdienen; we hebben een van de beste geautomatiseerde handelsplatformen bekeken die s werelds beste cryptohandelaren gebruiken om miljoenen dollars online te verdienen. Het heet Immediate Edge.

ADVERTISEMENT

Immediate Edge Ervaringen - Wat is Immediate Edge?

De naam van dit geautomatiseerde cryptocurrency trading systeem zegt het al. Het is een goed ontworpen autoplatform dat kan worden gebruikt om deel te nemen aan het lucratieve proces van het online kopen en verkopen van cryptocurrencys.

Mijn team denkt dat we Immediate Edge te laat hebben ontdekt omdat de getuigenissen aangeven dat zoveel mensen al zo lang handelen en geld verdienen met het crypto-platform. Het is echter nooit te laat om aan de slag te gaan en zich aan te sluiten bij de menigte van beleggers die met zoveel gemak geld verdienen aan de crypto-markt.

Immediate Edge Review - Hoeveel kunnen beleggers dagelijks verdienen

We moesten er zeker van zijn dat investeerders veel geld kunnen verdienen als ze handelen met Immediate Edge. Een van de gebieden die mijn team wilde evalueren is de betrouwbaarheid van het handelsplatform. Uit ervaring weten we dat het mogelijk is om elke dag winst te maken op de crypto-markt om een goede inschatting te maken van de dagelijkse verdiensten van de gebruikers; we hebben een live handelssessie gedaan.

Het was onze eerste live handelssessie, mijn team observeerde hoe de automatische handelsrobot werkt, we keken zes uur lang naar het cryptohandelsproces en uiteindelijk beseften we dat de handelsrobot $946 als onze winst had verdiend.

Nadat we hadden geaccepteerd dat we zon enorme winst hadden gemaakt op onze eerste handelssessie, navigeerde mijn team naar de getuigenissenpagina waar we meer goed nieuws zagen.

ADVERTISEMENT

We kwamen erachter dat veel andere beleggers die dagelijks met Immediate Edge handelen tot $5.000 per dag verdienen. Deze investeerders zetten een hoger kapitaal in, en ze verdienen een enorm rendement op hun investering. Het is de investering waard.

Aan de slag als nieuwe investeerder

We hebben over onze ervaringen geschreven tijdens het starten van deze recensie om onze lezers een idee te geven van het proces. Het is echt eenvoudig, en we kunnen bevestigen dat geen enkele nieuwe investeerder ervaring of speciale kennis nodig zal hebben om geld te gaan verdienen met Immediate Edge.

Registratie van een nieuw gebruikersprofiel

Na het invoeren van het webadres op een laptop, openden we het registratieformulier dat op de homepage te vinden was. Om verder te gaan met de registratie van ons gebruikersprofiel hebben we de volgende gegevens ingevoerd: een accountnaam, e-mailadres en telefoonnummer. We hebben ook een wachtwoord voor ons account ingesteld.

Het registratieproces van het gebruikersprofiel duurde ongeveer vijf minuten. Vervolgens kregen we toegang tot de lange lijst met opties om het account in te stellen.

Het verhandelen van meerdere valutas

Een van de opties die we zagen was het beperken of accepteren van de mogelijkheid om meer geld te verdienen door middel van Immediate Edge door het verhandelen van meerdere valuta. Mijn team accepteerde het aanbod. Het is beter om te handelen met een cryptosysteem dat geschikt is voor de verschillende cryptocurrencies die op de markt beschikbaar zijn.

Stop-loss functie

We waren blij om te zien dat Immediate Edge gebruikers de mogelijkheid biedt om een stop-loss limiet in te stellen op de crypto handelsrekening. De stop-loss limiet beschermt het geld van de beleggers wanneer er een live handelssessie aan de gang is en de markttrends plotseling ongunstig worden. Stop-loss beperkt de handelsrobot tot het uitvoeren van transacties. In plaats daarvan wordt de live-handel gepauzeerd totdat de normale handelsomstandigheden worden hervat.

Na het instellen van deze voorwaarden hebben we een storting gedaan.

Bij Immediate Edge kun je met een lage inleg beginnen

We waren blij te ontdekken dat we de live handelskenmerken op Immediate Edge konden testen met maar $250; het was zon grote opluchting voor mijn team. We hadden al opmerkelijke features gezien die indrukwekkend waren, en we wisten dat veel van onze lezers Immediate Edge graag zouden willen uitproberen na het lezen van deze recensie. De ontdekking dat de minimale storting op Immediate Edge maar $250 was een enorm voordeel dat door iedereen kan worden benut om meer geld te verdienen aan de crypto markt.

Geautomatiseerde live handel

We kunnen bevestigen dat het live handelsproces op het platform volledig geautomatiseerd is. We hoefden alleen maar op de knop te klikken om de handelsrobot te activeren. Volledig geautomatiseerde live trading crypto systemen bieden gemak en de zekerheid om meer geld te verdienen als winst.

We genoten van een vlotte live handelssessie en werden uiteindelijk rijker met een aanzienlijke winst.

Andere kenmerken van Immediate Edge

Hier zijn enkele van de andere functies die we getest hebben op Immediate Edge;

Demo handelsfunctie

Er is een demohandelsfunctie. Dit is een slim systeem dat transacties uitvoert, net als het live handelssysteem. Maar alle gebruikers hebben toegang om de demomodus te testen zonder echt geld te gebruiken. We weten dat veel gebruikers de moeite niet zullen nemen, wat eigenlijk acceptabel is, want het crypto handelssysteem is volledig geautomatiseerd, dus alleen gebruikers die de handmatige crypto handelsmethoden willen uitproberen, kunnen de demo handelsfunctie bestuderen.

24 uur per dag, 7 dagen per week klantenservice

Wij zijn van mening dat alle online handelsplatformen voor cryptos gebruikers de klok rond klantenservice moeten bieden. Immediate Edge is een van die platforms. Alle gebruikers kunnen gebruik maken van de diensten van het online klantenserviceteam om op elk moment snelle oplossingen te vinden voor problemen.

Geld overhevelen naar een bankrekening

Mijn team kwam erachter dat na het verdienen van geld uit de crypto-markt, gebruikers snel hun geld kunnen opnemen bij een lokale bank die gekoppeld is aan de Immediate Edge-account.

De lokale bank is gekoppeld nadat de applicatie om een gebruikersprofiel te registreren is goedgekeurd. We zagen ook dat een lange lijst van lokale banken was goedgekeurd voor transacties. Immediate Edge is beschikbaar in meer dan 120 landen, dus het is een goede zaak dat het admin team een groot aantal lokale banken heeft goedgekeurd.

We kunnen bevestigen dat de opname bij een lokale bank slechts 24 uur duurt, wat een indrukwekkend tijdsbestek is voor dergelijke transacties.

Wie is de eigenaar van Immediate Edge?

Als we zouden blijven investeren, wilden we de eigenaars kennen. Er zijn zoveel verhalen online dat Immediate Edge eigendom is van rijke investeerders zoals Richard Branson, Elon Musk en andere grote merken. Sommige mensen beweren dat Bill Gates investeringsbelangen heeft in het bedrijf. We hebben geen informatie gevonden om deze verhalen te bevestigen, dus we nemen aan dat ze vals zijn.

In plaats daarvan communiceerde mijn team rechtstreeks met de eigenaars. Ze zijn een groep slimme investeerders die al lange tijd een grote interesse hebben in de crypto-markt. De groep beheert het besturingsmodel voor het platform en er zijn speciale ontwikkelingsprofessionals ingehuurd om ervoor te zorgen dat Immediate Edge veilig is voor alle beleggers.

Onze conclusie

We adviseren iedereen om vandaag nog aan de slag te gaan; geld verdienen aan de crypto-markt via Immediate Edge is zo makkelijk. We hebben een geweldige ervaring met het systeem, het werkt, en alle functies zijn speciaal ontworpen om het makkelijker te maken voor alle gebruikers om meer geld te verdienen aan de crypto markt.